Autodijagnostika

Najbolji dijagnostički testovi informišu vas u čemu je problem, u koliko je dugo prisutan i koliko puta se pojavio. Testovi vam govore da li postoji problem kome je potrebna stručna pažnja ili je nešto samo untar računarskog sistema ili redovnog održavanja pojedinih specifičnih auto delova.

Vredi napomenuti da računarski sistem vašeg automobila ne proverava sve mehaničke prikaze u vašem vozilu. Pakleno – baš kao i zamena ulja, najbolja praksa je da svako koliko je to moguće, pokreće dijagnostičke testove kako bi bili zaštićeni dugoročnom vrednošću i performansama svojih vozila.

Imate pitanja? Budite slobodni i kontaktirajte nas.

+381 65 44-11-333

Ukoliko Vam je potrebna pomoć na putu, naša šlep služba Vam stoji na usluzi 24h/7 (posedujemo spuštajuće platforme za veoma niska vozila).

Poslujemo od 2006. godine.

Profesionalan auto servis i šlep služba u Ljigu - Srbija

AE Mitrović je visokokvalifikovani auto servis sa sopstvenom specijalizovanom šlep službom. Naš tim je sastavljen od profesionalnih i iskusnih auto servisera kako bi vam pružili uslugu najboljeg kvaliteta u domenu autoelektronike, autoelektrike, autodijagnostike, servisiranje auto kilma, auto mehanike, chip tuninga i digitalnih sistema protiv kradje vozila “Igla”.

Naša garaža je dobro opremljena za rad sa svim markama i modelima te nam omogućava da Vam pružimo profesionalnu i pouzdanu uslugu u kompletnom spektru popravke i održavanja Vašeg četvorotočkaša.

Zakazivanje termina za Auto servis

U svakom momentu možete zakazati termin za servisiranje Vašeg vozila sa kratkim opisom Vašeg problema putem naše online forme.

Autodijagnostika


Design by Internet Agencija WS9 - 09.rs / Support by F. / M.

Zakazivanje servisa