POSLUJEMO OD 2006. GODINE.

Dobrodošli u Auto servis i šlep službu Ljig - AE Mitrović

AE Mitrović je visokokvalifikovani nezavistan auto servis sa sopstvenom šlep službom. Naš tim je sastavljen od profesionalnih i iskusnih tehničara kako bi vam pružili uslugu najboljeg kvaliteta u domenu autoelektronike, autoelektrike, autodijagnostike, servisiranje kilma, mehanike, chip tuninga i Igla Sistema protiv kradje.

Mi smo ovlašteni servisni centar mnogih renomiranih proizvođača auto delova i pratećeg programa.

U sklopu auto servisa posedujemo profesionalnu šlep službu koja može da odgovori svim potrebama bezbednog transporta vozila kako u Srbiji tako i čitavoj Evropi.

Naša garaža je dobro opremljena za rad sa svim markama i modelima te nam omogućava da Vam pružimo profesionalnu i pouzdanu uslugu u kompletnom spektru održavanja Vašeg četvorotočkaša.

Sveobuhvatan auto servis

Nudimo širok spektar profesionalnih auto servisnih usluga po konkurentnim cenama uz razne pogodnosti našim stalnim klijentima.

Šlep služba 24/7/365

U sklopu našeg auto servisa posedujem profesionalnu šlep službu koja je spremna da odgovori na sve vrste nevolja koje mogu da snađu jednog vozača danas.

Poslujemo preko 16+ godina

Postojimo od 2006. godine i posedujemo bogato radno iskustvo kako u auto servisnim uslugama tako i uslugama šlep službe.

Ukoliko imate bilo koju vrstu pitanja, budite slobodni i kontaktirajte nas.

Naša auto servis Vam stoji na usluzi svakog radnog dana osim nedelje.

Nudimo širok spektar usluga

U AE Mitrović auto servisu, ponosni smo na usluge koje možemo da pružimo našim klijentima. Radimo na tome da obezbedimo najbolju i najefikasniju uslugu, i po konkurentnoj ceni. Neke od usluga koje pružamo su:

Naša šlep služba Vam stoji na usluzi 24h/7.

Ukoliko Vam je potrebna pomoć na putu, naša šlep služba Vam stoji na usluzi 24h/7 /365.

Mi smo tu za Vas

U našem auto servisu, naši tehničari su tu da osiguraju da vi i vaša porodica ostanete bezbedni na putu. Mi smo tim lokalnih ljudi i zato smo toliko strastveni u pomaganju zajednici. Sa preko 10 godina u automobilskoj industriji, možete biti sigurni da ćete dobiti odličnu uslugu visokog standarda koju obavljaju ljubazni i pouzdani auto serviseri.

Rezervišite svoj termin onlajn već danas

Želimo da osiguramo da ceo proces bude brz i lak. Zbog toga smo ponosni što vam nudimo jednostavan način da rezervišete termin onlajn 24/7. Sve što treba da uradite je da unesete svoje podatke i kratak opis problema u našu formu za onlajn rezervaciju, izaberete uslugu koju želite i odaberete željeni datum i vreme. Nakon prijema rezervacije pozvaćemo Vas u najkraćem mogućem vremenskom intervalu kako bi potrdiili Vašu rezervaciju.

Nudimo mogućnost online zakazivanja termina za auto servisa.

O Nama


Design by Internet Agencija WS9 - 09.rs / Support by F. / M.

Zakazivanje servisa