Posedujemo profesionalan vozni park specijalizovan za šlep, različite vrste, namena i mogućnosti koji je spreman da odgovari svakoj situaciji jednog vozača na putu.

Mi poštujemo vaše vreme
Naša vozila odmah kreću ka vama!

Šlep služba Ljig – AE Mitrović je pouzdana i proverena šlep služba koja pošteno i savesno obavlja svoje postavljene zadatke više od 16 godina. Posdujemo specijalizovan vozni park za šlepanje svih vrsta vozila koji može da odgovori i najvećim izazovima pomoći na putu. Posedujemo spuštajuće platforme za veoma niska vozila.

Naše usluge obuhvataju kompletnu uslugu šlep službe za automobile, kombije, kamione do 6 tona, radne mašine i viljuškare i sve ostale vrste motornih vozila do 6 tona nosivosti.

Minimalno vreme čekanja na putu!
Za 15-20 min. stižemo kod Vas.

Sigurni smo da ne želite da provedete sate čekajući adekvatan prevoz za vaše vozilo. Naša šlep služba dolazi kod Vas za najkraće moguće vreme. Za 15-20 minuta stižemo na Vašu lokaciju.

Naša šlep služba broji preko 5.000+ uspešnih intervencija i zadovoljnih klijenata za sve ove godine poslovanja. Naš tim čine vrhunski profesionalci sa dugogodišnjim iskustvom u svim mogućim situacijama koje mogu danas zadesiti jednog vozača. Naša Šlep služba je dostupna u čitavoj Srbiji i inostranstvu. Posebno smo ponosni na partnerstvo sa nizom partnerskih kuća i auto klubova.

Pomoć na putu Ljig - Srbija

Ukoliko je vama ili nekom koga poznajete potrebano pouzdano i bezbedno šlepovanje vozila, pozovite šlep službu AE Mitrović. Mi vam garantujemo najpovoljnije cene naših usluga koje su bez skrivenih troškova. Za više informacija o našoj šlep službi, ili ukoliko vam trebaju naše usluge, pozovite nas na 065/44-11-333.

AE Mitrović

Vaš partner na koga možete uvek računati.

Ukoliko je Vaše vozilo pokvareno ili ste doživeli saobraćajnu nezgodu pozovite nas odmah na +381 65 44-11-333 i poslaćemo najbliži kamion za pomoć na putu kako biste se brzo vratili na vaše putovanje.

U okviru naše kompanije posedujemo i moderan AUTO SERVIS, koji nudi kompletno održavanje Vašeg vozila.

  • Šlep služba za aubomobile
  • Šlep služba za kamione do 6 tona
  • Šlep služba za kombi vozila
  • Šlep služba za radne mašine do 6 tona
  • Šlep služba za viljuškare
  • Šlep služba za mini bagere
  • Šlep služba za kontejnere
  • Šlep služba za traktore i priključne mašine
  • Šlep služba za oldtajmere
  • Šlep služba za sportska vozila

Povoljna i realna cena šlepanja vozila.

+381 65 44-11-333

Vaš partner na putu već punih 16+ godina

Šlep služba


Design by Internet Agencija WS9 - 09.rs / Support by F. / M.

Zakazivanje servisa