Servisiranje auto klima

Uz savremene alate i tehnike, kao i besprekorno poznavanje ove grane auto servisa od strane naših majstora možemo vam ponuditi efikasno i kvalitetno servisiranje auto klima na svim tipovima vozila. Zaboravite na skrivene troškove u servisima, nepouzdane i nekompletne informacije. Savremeni alati, tehnička ekspertiza, profesionalnost i beskompromisno znanje naših zaposlenih omogućavaju da pružamo kvalitetnu i efikasnu uslugu servisiranja i popravke auto klima. Uslugu punjenja klime vršimo uređajem BOSCH ACS611. Servis klime se vrši obično u intervalu od najviše dve godine. On podrazumeva vakumiranje sistema, zamenu PAG kompresorskog ulja, punjenje freonom i proveru pritiska u sistemu.

Nudimo širok spektar usluga u oblasti klimatizacije automobila. Neke od usluga koje možemo navesti su:

Punjenje auto klima
Popravke svih vrsta kvarova na auto klimama
Remont kompresora i zamena ulja u kompresoru
Izrada creva za auto klime
Usluge varenja aluminijumskih instalacija
Dezinfekcija sistema auto klima

Imate pitanja? Budite slobodni i kontaktirajte nas.

+381 65 44-11-333

Ukoliko Vam je potrebna pomoć na putu, naša šlep služba Vam stoji na usluzi 24h/7 (posedujemo spuštajuće platforme za veoma niska vozila).

Poslujemo od 2006. godine.

Profesionalan auto servis i šlep služba u Ljigu - Srbija

AE Mitrović je visokokvalifikovani auto servis sa sopstvenom specijalizovanom šlep službom. Naš tim je sastavljen od profesionalnih i iskusnih auto servisera kako bi vam pružili uslugu najboljeg kvaliteta u domenu autoelektronike, autoelektrike, autodijagnostike, servisiranje auto kilma, auto mehanike, chip tuninga i digitalnih sistema protiv kradje vozila “Igla”.

Naša garaža je dobro opremljena za rad sa svim markama i modelima te nam omogućava da Vam pružimo profesionalnu i pouzdanu uslugu u kompletnom spektru popravke i održavanja Vašeg četvorotočkaša.

Zakazivanje termina za Auto servis

U svakom momentu možete zakazati termin za servisiranje Vašeg vozila sa kratkim opisom Vašeg problema putem naše online forme.

Servis klima


Design by Internet Agencija WS9 - 09.rs / Support by F. / M.

Zakazivanje servisa