Najsigurniji sistem zaštite vozila protiv krađe

Elektronski sistem protiv krađe najnovije generacije

IGLA je jedinstven elektronski bezbednosni uređaj, razvijen za zaštitu vozila od krađe i provale. Uređaj koristi standardno ožičenje CAN bus-a za povezivanje na vozilo. Štaviše, zbog veoma malih dimenzija uređaja, IGLA se može instalirati skoro bilo gde u vozilu!

Za instalaciju nisu potrebni dodatni moduli i provodnici, koje je veoma lako pronaći. IGLA sistem može biti deaktiviran pomoću elektronskog priveska za ključeve, pametnog telefona ili unosom PIN koda preko standardnih tastera vozila. Digitalna zaštita, koja se koristi u sistemima protiv krađe, proizvedenim od strane kompanije Author, su zaista jedinstveni i dokazani patentom, izdatim od strane Saveznog zavoda za industrijsku svojinu Rusije.

Digitalna ili analogna zaštita?

Koje su prednosti digitalne zaštite u odnosu na tradicionalnu, analognu zaštitu? Tradicionalna analogna zaštita isključuje glavno upravljačko kolo uz pomoć releja. Kradljivci bez mnogo truda pronalaze taj relej pomoću vidljivih, nestandardnih provodnika, kao i pomoću karakterističnog zvuka rada releja. Nakon pronalaska releja isti se premošćuje, čime je zaštita deaktivirana. Digitalna zaštita je fundamentalno novo rešenje u kojem se ne pravi prekid u glavnom ožičenju vozila – u vozilu nema ne standardnih provodnika, a ne postoje ni nikakvi dodatni releji. Sve komande sistema se prenose na programskom nivou samog vozila. Režim protiv otmice će biti koristan kao podrazumevana opcija – niko ne zna šta će se dogoditi nakon sledećeg skretanja!

Prednosti IGLA elektronskog sistema zaštite

Autorizaciju korisnika na IGLA sistem moguće je vršiti pametnim telefonom* sa instaliranom Author ID aplikacijom. Ukoliko pametni telefon nije u dometu uređaja, IGLA aktivira digitalne blokade i sprečava startovanje motora vozila. Upotreba pametnog telefona zavisih isključivo od modela pametnog uređaja i njegovih karakteristika.

Zaštićena patentom, izdatim od strane Saveznog zavoda za industrijsku svojinu Rusije

Digitalna zaštita je novo rešenje u kojem se ne pravi prekid u glavnom ožičenju vozila, u vozilu nema ni dodatnih instalacija, a ne postoje ni dodatni releji. Sve komande sistema su digitalne i u stalnoj komunikaciji sa automobilom. Režim protiv otmice će biti koristan kao podrazumevana opcija, niko ne zna šta će se desiti nakon sledećeg skretanja! Za instalaciju nisu potrebni dodatni moduli koje je veoma lako pronaći. IGLA sistem može biti deaktiviran samo pomoću:

  • elektronskog priveska za ključeve
  • pametnog telefona
  • unosom PIN koda preko standardnih tastera vozila

Digitalna zaštita, koja se koristi u sistemima protiv krađe, jedinstvena i zaštićena patentom, izdatim od strane Saveznog zavoda za industrijsku svojinu Rusije.

IGLA je jedinstveni elektronski bezbednosni uređaj, razvijen za zaštitu vozila od krađe i provale, na principu DIGITALNE ZAŠTITE. Uređaj koristi standardno ožičenje CAN bus-a komunikacije za povezivanje na vozilo. Zbog veoma male dimenzije uređaja, IGLA se može instalirati skoro bilo gde u vozilu!

Imate pitanja? Budite slobodni i kontaktirajte nas.

+381 65 44-11-333

Ukoliko Vam je potrebna pomoć na putu, naša šlep služba Vam stoji na usluzi 24h/7 (posedujemo spuštajuće platforme za veoma niska vozila).

Poslujemo od 2006. godine.

Profesionalan auto servis i šlep služba u Ljigu - Srbija

AE Mitrović je visokokvalifikovani auto servis sa sopstvenom specijalizovanom šlep službom. Naš tim je sastavljen od profesionalnih i iskusnih auto servisera kako bi vam pružili uslugu najboljeg kvaliteta u domenu autoelektronike, autoelektrike, autodijagnostike, servisiranje auto kilma, auto mehanike, chip tuninga i digitalnih sistema protiv kradje vozila “Igla”.

Naša garaža je dobro opremljena za rad sa svim markama i modelima te nam omogućava da Vam pružimo profesionalnu i pouzdanu uslugu u kompletnom spektru popravke i održavanja Vašeg četvorotočkaša.

Zakazivanje termina za Auto servis

U svakom momentu možete zakazati termin za servisiranje Vašeg vozila sa kratkim opisom Vašeg problema putem naše online forme.

Igla – Digitalna zaštita protiv krađe vozila


Design by Internet Agencija WS9 - 09.rs / Support by F. / M.

Zakazivanje servisa