Autoelektronika

Jedna od specijalizovanih delatnosti auto servisa AE Mitrović je auto elektronika. Takođe, bavimo se i autodijagnostikom, posedujemo originalne dijagnositčke uredjaje za sve evropske brendove i druge univerzalne dijagnostičke uređaje za većinu svetskih proizvođača automobila.

Otklanjamo kvarove: svih kompjutera u motoru vozila, Airbag centralaABS Modulservo uređajinstrument tabla i imobilajzer. Rešavamo probleme tzv. “vruceg starta“ na TDI motorima kao i probleme sa DPF i FAP filterima. Vršimo dekodiranje i uparivanje motornih komjutera i drugih modula na automobilima, a takođe i dekodiranje radio aparata i auto navigacija. Vršimo servisiranje i podešavanje svih digitalnih instrument tabli, kao i dug niz drugih usluga.

• DPF FILTERI – Softversko i mehaničko izbacivanje iz kompjutera
• EGR ventili – Softverska blokada
• Kodiranje ključeva – Narezivanje i kodiranje svih vrsta ključeva
• AIR BAG COMP – Vraćanje softvera centrale u fabričko stanje.

• DIGITALNE KILOMETRAŽE – Popravka i usklađivanje kilometraže.
• AUTO KOMPJUTERI – Popravka, refleshovanje, kodiranje, uparivanje…
• AUTO RADIO DEKODIRANJE – Dekodiranje svih vrsta radio aparata i fabričkih navigacija.
• DTCSoftversko izbacivanje
• ELEKTRONSKE (DONJE-GORNJE) BRAVE VOLANA – Reparacija i još mnogo toga.

Imate pitanja? Budite slobodni i kontaktirajte nas.

+381 65 44-11-333

Ukoliko Vam je potrebna pomoć na putu, naša šlep služba Vam stoji na usluzi 24h/7 (posedujemo spuštajuće platforme za veoma niska vozila).

Poslujemo od 2006. godine.

Profesionalan auto servis i šlep služba u Ljigu - Srbija

AE Mitrović je visokokvalifikovani auto servis sa sopstvenom specijalizovanom šlep službom. Naš tim je sastavljen od profesionalnih i iskusnih auto servisera kako bi vam pružili uslugu najboljeg kvaliteta u domenu autoelektronike, autoelektrike, autodijagnostike, servisiranje auto kilma, auto mehanike, chip tuninga i digitalnih sistema protiv kradje vozila “Igla”.

Naša garaža je dobro opremljena za rad sa svim markama i modelima te nam omogućava da Vam pružimo profesionalnu i pouzdanu uslugu u kompletnom spektru popravke i održavanja Vašeg četvorotočkaša.

Zakazivanje termina za Auto servis

U svakom momentu možete zakazati termin za servisiranje Vašeg vozila sa kratkim opisom Vašeg problema putem naše online forme.

Autoelektronika


Design by Internet Agencija WS9 - 09.rs / Support by F. / M.

Zakazivanje servisa