Autoelektrika

U današnje vreme svi proizvođači vozila u automobile najnovije generacije ugrađuju elektronske sisteme za ubrizgavanje i paljenje motora. Takođe, ugrađuju se elektronski sistemi za kontrolu kočenja (ABS), vazdušni jastuci, pumpe za upravljački sistem i sve što je povezano sa računarima.

Auto servis Kiler u svom asortimanu poseduje savremene univerzalne dijagnostičke uređaje. Jednostavno i efikasno mogu se locirati i otkloniti sve nepravilnosti u složenim kompjuterskim sistemima i elektroinstalacijama na vozilu. Takođe, u okviru usluge, auto-elektrika moguće je uraditi kompletan remont alternatora sa ugradnjom novih, originalnih delova.

Servis i popravka:
• Alnasera
• Alternatora
• Motora ventilatora
• Hladnjka, kabine, motora brisača
• Električne instalacije
• Kompjuterska dijagnostika

Imate pitanja? Budite slobodni i kontaktirajte nas.

+381 65 44-11-333

Ukoliko Vam je potrebna pomoć na putu, naša šlep služba Vam stoji na usluzi 24h/7 (posedujemo spuštajuće platforme za veoma niska vozila).

Poslujemo od 2006. godine.

Profesionalan auto servis i šlep služba u Ljigu - Srbija

AE Mitrović je visokokvalifikovani auto servis sa sopstvenom specijalizovanom šlep službom. Naš tim je sastavljen od profesionalnih i iskusnih auto servisera kako bi vam pružili uslugu najboljeg kvaliteta u domenu autoelektronike, autoelektrike, autodijagnostike, servisiranje auto kilma, auto mehanike, chip tuninga i digitalnih sistema protiv kradje vozila “Igla”.

Naša garaža je dobro opremljena za rad sa svim markama i modelima te nam omogućava da Vam pružimo profesionalnu i pouzdanu uslugu u kompletnom spektru popravke i održavanja Vašeg četvorotočkaša.

Zakazivanje termina za Auto servis

U svakom momentu možete zakazati termin za servisiranje Vašeg vozila sa kratkim opisom Vašeg problema putem naše online forme.

Autoelektrika


Design by Internet Agencija WS9 - 09.rs / Support by F. / M.

Zakazivanje servisa